Fortune hot drinks gaat voor GROEN!

“Eerst Koffie” luidt het op de voorgevel van Fortune hot drinks bv te Zoetermeer. Wie verder kijkt, ziet dat er meer schuil gaat achter deze gevel. Fortune is een franchiseorganisatie met 28 vestigingen door heel Nederland. Fortune verkoopt koffieautomaten, koffie en bijbehorende ingrediënten voor op het werk.

Tijdens de voorbereidingen voor het bouwen van het bedrijfspand is er nagedacht om zo groen mogelijk te ondernemen. Zo is bijvoorbeeld het dak van het nieuwe pand bedekt met zonnepanelen. Dit heeft geresulteerd dat Fortune zichzelf bijna volledig van groene stroom voorziet.

Luchtfoto Fortune

 

Door de opkomst van het hybride en volledig elektrisch rijden, stijgt de vraag naar laadpalen in Nederland en zo ook bij Fortune. Daarom heeft de directie van Fortune besloten een voorziening te treffen voor de bezoekers en personeel met een hybride of elektrische auto en ook voor de elektrische fietser.
Geadviseerd door VanLeeuwenOplaad.nl uit Berkel en Rodenrijs, is er gekozen voor een Laadpaal met 2 x 22 Kw aansluiting waarmee Fortune voorbereid is op de toekomst. De laadpaal is een Plug & Charge laadpaal. De bezoeker van Fortune heeft geen kosten in het opladen van zijn elektrische auto en gebruikt de door Fortune zelf opgewekte zonne-energie. De bouw van de laadpaal was in één werkdag gerealiseerd door VanLeeuwenOplaad.nl.

 

Eerst Koffie!

 

De lekkerste koffie op het werk! www.eerstkoffie.nl

IMG_1423