UNIT4 Multivers met van Leeuwen Oplaad aanwezig in tv programma FC ZZP (RTL7)
donderdag 16 februari 2012
Een van de snelst groeiende ‘beroepsgroep’ van ons land is de zzp’er. De zzp’er is een factor van betekenis geworden in de Nederlandse Samenleving.

Reden genoeg voor Wilfred Genee om een tv-programma gericht op de zzp’er te maken. Hij is zelf al enige tijd zzp’er en ziet zijn collega 1-pitters als topsporters in het grootste team van Nederland. Als zzp’er moet je niet alleen goed zijn in je werk, maar ook alle andere facetten van het ondernemerschap beheersen. Daarom is gekozen voor het programmatitel FC ZZP.

In het programma staat de Zelfstandige Zonder Personeel, en alles waar een zzp’er mee te maken krijgt, centraal. Het programma richt zich niet allen op de bestaande zzp’er, maar ook op diegene die de stap nog willen zetten. Uiteraard komen de valkuilen aan bod, maar de focus ligt vooral op de kansen die er zijn in de huidige markt. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn acquisitie, marketing, financien, juridische zaken, sociale media etc.

De uitzending van zondag 19 februari bevat een reportage waarin UNIT4 klant Van Leeuwen Oplaad vertelt over het bestaan als zzp’er. Ook vertelt hij over het gebruik van UNIT4 Multivers XS en welke voordelen dit hem biedt t.o.v. Excel. Deze aflevering wordt zaterdag 25 februari herhaald.