De vanleeuwenoplaad. ervaring

De kracht van de vanleeuwenoplaad. ervaring is het bieden van een totaalconcept dienstverlening rondom batterij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Van advies tot uitvoering. Er is  altijd een geschikt betaalbaar laadpunt voor uw elektrische auto beschikbaar. Ook voor het omzetten van provider, backoffice en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

De kracht van de vanleeuwenoplaad.nl ervaring

Oplaadpunten bij tevreden klanten

Van Leeuwen Oplaad is sinds 2010 een totaalaanbieder op het gebied van laadoplossingen van advies tot uitvoering. Met verrassende oplossingen voor elke opdracht van thuislaadpunt, VVE , bedrijven tot laadpleinen. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Van Leeuwen Oplaad wil ook mee werken om  de CO2 uitstoot te verminderen. Dit kan met elektrische auto’s. van Leeuwen Oplaad streeft naar een optimale infrastructuur voor het opladen van de elektrische auto , zodat deze een succesvol alternatief voor auto’s  met verbrandingsmotoren worden.

De VanLeeuwenOplaad.nl ervaring bestaat uit een betrouwbare partner, die door producten en diensten, maar met name klantvriendelijkheid en servicegerichtheid onderscheidend in de markt staat. Door constante kwaliteitsverbeteringen en innovaties wil Van Leeuwen Oplaad op elk niveau werken aan versterking van de totale organisatie. Daarnaast wil van Leeuwen Oplaad vertrouwen en vakmanschap uitstralen en een bedrijf zijn, waar menselijke waarden en normen worden gerespecteerd.

Uitstekende service staat hoog in het vaandel bij ons

Eigenaar Willem van Leeuwen heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van elektrisch aangedreven heftrucks. Het succes van het elektrische segment enthousiasmeert hem om ook voor de elektrische auto-industrie passende concepten aan geïnteresseerden te bieden.

Klanten met een oplaadpunt beoordelen ons met een 9,8 op Webwinkel Keur. We doen er dan ook alles aan om u naar tevredenheid te helpen. Vanaf het bedenken van een passende oplossing tot en met de installatie van uw oplaadpunt. De webshop is maar een heel klein onderdeel van ons klanten bestand. Wij zijn niet sterk in het bijhouden van onze website, maar moeten het hebben van mond tot mond reclame.

Toch nog een paar recensies die we kunnen melden;

2013 EMO; heeft een flinke stap gezet naar electrisch rijden. Met de aanleg en ingebruikname van een oplaadpaal maakt EMO een goed gebaar naar bezoekers van de terminal welke over een hybride-voertuig beschikken. Op de parking van de droge-bulkterminal is een paal gesitueerd waar meerdere voertuigen kunnen opladen. Maar er valt meer te melden. Vanuit directie en management wordt momenteel onderzoek gedaan of electrisch rijden wellicht van toepassing kan zijn ter vervanging van het collectief geregelde woon/werkverkeer. Daarnaast bestaat interesse om bedrijfsvoertuigen welke op het immense terrein gebruikt worden om te zetten naar hybride voertuigen. Van Leeuwen Oplaad.nl speelt in alle gevallen een belangrijke rol, niet alleen als leverancier van oplaadapparatuur maar voornamelijk als adviseur en bemiddelaar. De samenwerking verloopt uitstekend en de resultaten zijn zeer aansprekend. 2017; Inmiddels rijd EMO sinds 2013- 2014 naar volle tevredenheid met 13 Renault ZOE’s en  een groot aantal Plug in Hybride’s die zowel thuis en op het werk dagelijks veilig geladen worden.

 

De prachtige ICU Tube RVS laadpaal is vandalismebestendig en DEKRA gekeurd

 

2014 van der Helm ; Om het “groene karakter” van VanderHelm Bedrijven, als bodembrede dienstverlener, extra kracht bij te zetten heeft VanderHelm Bedrijven sinds januari 2014 enkele elektrische auto’s in haar bezit. Om de elektrische auto’s optimaal te kunnen benutten, is ervoor gekozen om drie oplaadpalen te plaatsen welke zijn geleverd en gemonteerd door Van Leeuwen Oplaad. De oplaadpalen passen prima binnen het groene en landelijke karakter waar het bedrijf van VanderHelm Bedrijven is gelegen (Berkel en Rodenrijs). De samenwerking en dienstverlening zoals die door Willem van Leeuwen wordt vertegenwoordigd is als zeer prettig en snel ervaren.

Wilt u recensies bij een klant uit uw regio? Mail ons dan, wij kunnen u in contact brengen met deze klant.

Terug naar overzicht