Met trots kunnen wij mededelen dat naast de Eve en de Twin, ook de Eve Mini vanaf 1 december wordt voorzien is van 6mA DC-detectie. Alle bestellingen geplaatst vanaf deze datum zullen worden uitgeleverd met de functionaliteit. Door de toevoeging van hiervan is de Eve Mini zelf in staat om lekstromen te detecteren en hiertegen te beveiligen. Hierdoor kan in plaats van een type B, een type A aardlekschakelaar worden toegepast, wat voor een aanzienlijke besparing in de installatie kan zorgen.

 

Introductie 3.3 firmware

Deze maand zal een nieuwe versie van de firmware voor de Eve en Eve Mini worden geïntroduceerd. De nieuwe firmware brengt twee belangrijke toevoegingen met zich mee, namelijk ondersteuning voor Smart Charging Network en aanvullende taalkeuzes voor de laadstations met display.

 

Met Smart Charging Network (SCN), voegt Alfen een extra mogelijkheid toe in de reeks Load Balancing functionaliteiten. Met SCN kunnen verschillende Alfen laadstations met elkaar worden verbonden en zullen deze zelfstandig het maximale laadvermogen bepalen op basis van de hoofdaansluiting.

Wij werken al ruim 7 jaar samen met Alfen /ICU, laat u goed informeren en vraag naar de vele mogelijkheden!

Comparison Sheet Eve Mini NL