Missie

van Leeuwen Oplaad is een betrouwbare partner, die door producten en diensten, maar met name klantvriendelijkheid en servicegerichtheid onderscheidend in de markt staat. Door constante kwaliteitsverbeteringen en innovaties wil van Leeuwen Oplaad op elk niveau werken aan versterking van de totale organisatie. Daarnaast wil van Leeuwen Oplaad vertrouwen en vakmanschap uitstralen en een bedrijf zijn, waar menselijke waarden en normen worden gerespecteerd.

Visie

De kracht van van Leeuwen Oplaad is het bieden van een totaalconcept dienstverlening rondom batterij oplaadpunten voor de elektrische auto. Van advies tot uitvoering! Met verrassende oplossingen voor elke opdracht. Omdat ons bedrijf er bewust voor heeft gekozen de overheadkosten tot een minimum te beperken en bovendien een dusdanige omvang hebben dat we ook scherpe afspraken kunnen maken met fabrikanten, kunnen we onze projecten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Doelstelling

van Leeuwen Oplaad wilt ook mee werken om het om CO² uitstoot te verminderen. Dit kan met elektrische auto’s. van Leeuwen oplaad.nl streeft naar een optimale infrastructuur voor het opladen van de elektrische auto , zodat deze een succesvol alternatief voor auto’s met verbrandingsmotoren worden.