Altijd een geschikt laadstation in de parkeergarage

De laadstations van Van Leeuwen Oplaad zijn geschikt voor iedere elektrische auto. Daarom bent u altijd zeker dat u of uw bezoekers kunnen laden. Daarnaast zijn onze producten verkrijgbaar in verschillende laadvermogens en met diverse functionaliteiten. Daardoor is er altijd een laadstation dat perfect geschikt is voor uw situatie in de parkeergarage.

Kosteloos inzicht en beheer op afstand

Met de slimme laadstations van Van Leeuwen Oplaad heeft u inzicht in de laadgegevens en het verbruik. Ook kunt u het laadpunt op afstand beheren. Dat houdt in dat u gebruikers kunt toevoegen en openingstijden kunt instellen. Indien het laadstation via de internetkabel wordt aangesloten kan dat zelfs kosteloos met behulp van ons online beheersysteem.

Laadkosten verrekenen

U kunt ervoor kiezen om de kosten voor de geladen stroom af te rekenen met gebruikers. Dit kan met onze laadpunten volledig automatisch via het internet. Zo kunt u de investering van het laadstation bijvoorbeeld terugverdienen. Omdat onze laadstations SIM-lock vrij zijn, kunt u zelf kiezen voor de aanbieder en het laadabonnement dat het best bij u past.

Voordelig aansluiten en slim laden

Sommige laadstations in ons assortiment zijn in staat het laadvermogen zelf af te stemmen op de installatie. Dit betekent dat een laadstation aan kan worden gekoppeld aan een voordeliger aansluiting, maar toch kan laden op hoge snelheid. Als twee auto’s worden aangesloten die meer vermogen vragen dan beschikbaar, zal het laadstation de energie zelf verdelen over beide voertuigen.