Altijd een geschikt laadstation voor bij kantoor of bedrijf

Een laadpaal bij het kantoor of bedrijf is een goede service richting zowel klanten als medewerkers en geeft blijk van een toekomstgericht duurzaamheidsbeleid. Van Leeuwen Oplaad levert verschillende typen laadpunten voor zakelijke klanten inclusief mogelijkheden om elektriciteitskosten aan de gebruiker te factureren, aanmeldbeheer en om het laadpunt in de kleuren van het bedrijf uit te voeren.

Laden met uw eigen bedrijfspassen

Werkt uw onderneming met een RFID passysteem voor bijvoorbeeld toegangspoortjes of de slagboom van de parkeergarage? Afhankelijk van de gebruikte technologie kunt u deze passen ook gebruiken om de laadpalen bij het bedrijf te gebruiken. Zo hoeft u geen aparte laadpassen te beheren en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk.

Beheer van uw laadstations en verrekenen van stroom

U kunt de slimme laadstations van Van Leeuwen Oplaad bij uw bedrijf op afstand beheren. Zo is het mogelijk realtime het verbruik te bekijken of de openingstijden van de laadstations in te stellen. Als u de kosten voor gastgebruik wilt verrekenen met de gebruiker, dan kunt u kiezen voor verschillende aanbieders van verrekendiensten.