Altijd een geschikt laadstation voor uw auto

De oplaadpunten van Van Leeuwen Oplaad werken met iedere elektrische auto. Daarnaast zijn de laders leverbaar in verschillende vermogens, kunnen worden verbonden met het internet en worden geactiveerd met een laadpas. Hierdoor is er altijd een laadstation dat perfect aansluit bij uw wensen.

Snelle en zorgeloze installatie

Wij werken met een groot netwerk van vakkundige installateurs voor het plaatsen van laadstations. Hierdoor wordt uw laadpaal altijd veilig en volledig gebruiksklaar opgeleverd. Zo kunt u thuis direct zorgeloos uw elektrische auto laden.

Kosten van de geladen stroom verrekenen

Als zakelijke rijder die thuis de auto oplaadt, wilt u natuurlijk dat u gecompenseerd wordt voor de geladen stroom net als dat voorheen met de brandstof werd gedaan. Met onze laadstations kunnen de kosten van de stroom eenvoudig automatisch met uw werkgever worden verrekend. Van Leeuwen Oplaad werkt voor de facturatie samen met gerenommeerde partners.

SIM-lock vrij

Met een laadstation van Van Leeuwen Oplaad bent u vrij in de keuze van een dienstverlener voor het verrekeken van stroom. Volledig ‘SIM-lock vrij’ dus, waardoor u volledige vrijheid heeft in het afsluiten van een oplaadabonnement.