Voor een opdrachtgever op Schiphol hebben we begin dit jaar ook acht slimme oplaadpunten mogen leveren met intelligente aansturing. De vloercoating heeft VanLeeuwenOplaad uiteraard ook verzorgd. Tevens heeft deze klant de keuze gemaakt voor 5 jaar Full Service voor zijn oplaadpunten, mocht er een storing optreden wordt er direct actie ondernomen.

Slimme oplaadpunten met display

De slimme oplaadpunten hebben een modern en stijlvol ontwerp dat goed past in deze omgeving. Op het standaard LCD display is onder andere af te lezen hoeveel stroom is geladen. Het biedt vier duidelijke LED-iconen voor het aflezen van de laadstatus. Het display kan ook worden gepersonaliseerd met uw eigen logo. Het laadstation stemt zelf het maximale laadvermogen af op de installatie.

Slimme oplaadpunten op Schiphol

Deze klant is zeer tevreden over de aanpak van VanLeeuwenOplaad.

Met een laadvermogen 3,7 kW tot en met 22kW zijn de slimme oplaadpunten voor alle elektrische auto’s geschikt. Ze bevatten stopcontacten en zijn aan de wand bevestigd zonder extra wandbeugel. Standaard voorzien van energiemeter voor het verrekenen van stroom. Gebruikers kunnen aanmelden met laadpas of door een stekker in te steken. Verder voldoen de oplaadpunten aan alle relevante normen en zijn voorzien van een ingebouwd veiligheidssysteem dat afschakelt bij onveilige situaties.

De oplaadpunt producten van vanleeuwenoplaad.nl hebben ingebouwde veiligheidsmiddelen om overbelasting of brandgevaar te voorkomen. Een laadpunt is speciaal ontworpen om twee tot wel tien keer zo snel te laden dan via een gewoon stopcontact. Met een stopcontact kan de stroom die de auto laadt, niet worden gemeten. Met onze oplaad producten kunnen zakelijke rijders wél de stroom – die ze thuis laden – verrekenen met de werkgever. Een oplaadpunt voor elektrische auto’s maakt het verrekenen van stroom mogelijk. Indien u wenst kan het zelfs automatisch, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Bekijk in het productoverzicht meer specificaties en informatie over de oplaadpunt producten en diensten van vanleeuwenoplaad.nl. U vindt bij ons altijd een geschikt oplaadpunt voor elektrische auto’s.