Sinds een paar weken hebben wij op het Rivium Quadrant elektrische laadpalen staan welke zijn geïnstalleerd door van Leeuwen Oplaad.

 

Soltegro richt zich sterk op het principe om klanten op een transparante en integere manier te helpen met het effectief realiseren van haar doelstelling. Duurzaam ondernemen is één van onze belangrijkste speerpunten.

Duurzaamheid, Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Termen die soms lastig concreet worden als je op de rijdende trein van de grote projecten stapt. Maar als organisatie zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, de aarde waarop we leven en de mensen met wie we werken. Wij stimuleren onze medewerkers om zich bewust te worden van een duurzame samenleving en welke stappen daarbij horen. Hierdoor gaat bewustwording uiteindelijk over in concreet handelen.

 

Een van de stappen is dus om het voor onze medewerkers makkelijker te maken om elektrisch te rijden. Van Leeuwen Oplaad heeft de laadpalen netjes en snel geïnstalleerd. Hierdoor kunnen wij medewerkers en relaties deze extra service bieden.